Skip to main content

“EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN”

Onvergetelijk en eigenlijk onbeschrijfelijk… Uitleggen hoe ik deze reis heb ervaren is lastig, dat zou je zelf moeten ervaren!  Ik vond het vooraf ontzettend spannend en heb lang getwijfeld over de reis, maar na een kennismaking met Pieter heb ik me toch direct ingeschreven..!  Het was tijd voor verandering en tijd om door te pakken, jezelf niet meer de kans geven om een excuus te vinden.

De reis was prachtig, onvergetelijk! Een geweldige groep mensen die ik nu mijn vrienden kan en mag noemen. Je leert elkaar direct op heel persoonlijke wijze kennen en dat verbindt.. Je gaat jezelf tegenkomen gedurende deze reis, je gaat je gevoel tegen komen, althans dat heb ik deze reis wel ervaren en geleerd. Dat vind en vond ik soms wat lastig en vooral om mijn gevoel dan uit te spreken maar dankzij de begeleiding van Pieter en Matthijs gaat dat toch heel natuurlijk.

Waar ik dacht dat ik canyoning doodeng zou vinden vanwege de hoogtes, heb ik juist genoten in de canyon. Ja ik vond het zeker aan het begin spannend, zeker de hoogtes. Maar wat is het dan gaaf als je het tóch durft en doet en je leert dat je zoveel meer kunt dan je zelf denkt! Een boost voor je zelfvertrouwen!

Lieve Pieter, Matthijs en de groep, onwijs bedankt voor deze onvergetelijke reis en voor de groei die ik mede dankzij jullie heb mogen maken!