Skip to main content

“AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN”

Ik ben het intakegesprek met Pieter ingegaan met het idee dat ik alles voor elkaar had en graag tools van hem wilde krijgen om dat vast te houden.
Al tijdens dat eerste gesprek prikte hij door de schijn heen en bleek dat ik verschillende zaken had om aan te werken. Tijdens verdere coaching sessies heb ik een stevige indruk gekregen van mijn gewoontes en patronen. Dingen die ik mezelf vanaf mijn prille jeugd heb aangeleerd om met situaties om te gaan. De ene goed voor mij en een ander. De volgende inmiddels niet meer voor mijn huidige zijn. Daardoor heb ik kunnen leren om mezelf te reflecteren in nieuwe situaties en geleerd om anders met mijn leven te dealen. Ik ben erg dankbaar voor dit proces in mijzelf en dat ik dit met begeleiding van Pieter heb mogen doen.
De grande finale was de coachingsreis in Italiƫ waar ik meerdere angsten achter me heb kunnen laten. Pieter heeft me op een fijne, relaxte en ook confronterende manier mezelf opnieuw laten ontdekken en me vertrouwen gegeven voor mijn toekomst.