Skip to main content

LEEF JE EIGEN LEVEN

Op het moment dat je een dierbaar persoon op jonge leeftijd verliest, worden er bij jezelf allerlei gedachten in gang gezet. Niet alleen verdriet maar ook herinneringen of eventuele plannen. Die dierbare persoon is veel te jong gestorven en je bespreekt met elkaar wat diegene altijd nog had willen doen. Met elkaar of voor zichzelf. Het moment waarop jij voor jezelf beseft dat je je dromen moet nastreven, voordat het te laat is. Het blijkt namelijk dat mensen veelal spijt hebben van de dingen die ze niet hebben gedaan. Bij een vraag waar mensen tot nu toe spijt van hebben, kwamen de volgende antwoorden bij hen naar boven:

“Had ik mezelf maar toegestaan gelukkig te zijn”.

“Had ik maar mijn werkelijke gevoelens geuit”.

“Had ik maar betrokken geweest”.

“Had ik mijn dromen maar gevolgd”.

“Had ik maar een betere vriend geweest”.

“Had ik maar voor mezelf opgekomen”.

Het is toch enorm zonde dat je spijt hebt (of gaat krijgen) van de dingen die je niet doet. Dit komt vaak voort uit het feit dat je je leven leeft zoals anderen dat van jou verwachten.
Zorg ervoor dat je je leven leeft zoals jij dat wilt. Is dat egoïstisch in je relatie? Nee! Het is gezond om beide je eigen dingen te hebben en dus je leven te leven zoals jij dat wilt. Hoe mooi is het dat je wel de moed hebt om je werkelijke gevoel te uiten. Dat je wel meer tijd met je vrienden doorbrengt, goede vriendschappen koestert en belangrijk maakt. Dat je jezelf wel toestaat om gelukkig te zijn. Dat je wel meer tijd voor je gezin maakt in plaats van altijd hard werken.

“De tijd vliegt, jij bent de piloot”

Denk jij dat er meer in je leven zit dan dat je nu ervaart? Wil jij van een prima leven naar een geweldig leven? Kom je er niet uit hoe je jouw vele dromen waar moet maken? Ik help je er graag bij! We gaan samen kijken naar hoe we dit kunnen veranderen. Wat is de reden dat je jezelf dit niet gunt? Jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat, maar verwacht daarbij een fanatieke coach die je onvoorwaardelijk steunt in het beste uit jezelf halen.

6 oktober 2020

Wat een loser kan bereiken!

7 augustus 2020

Leef je eigen leven.