Skip to main content

OVER MIJ

Mijn naam is Pieter Blonk en ik ben coach bij XPACT. Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn interesse voor coaching is ontstaan bij Defensie. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht, waarvan ik ruim 10 jaar leidinggevende functies bekleed heb. Op het moment dat ik als leidinggevende functioneerde, vond ik het enorm belangrijk om bezig te zijn met de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden en het teamproces. Door deze leidinggevende ervaring (waaronder in Afghanistan) bij Defensie weet ik de vinger op de zere plek te leggen op het gebied van leiderschap of het verbeteren van teamprocessen. Hier is mijn passie ontstaan voor coaching, leiderschap en het optimaliseren van teams. Na mijn periode bij Defensie, wil ik mijn ervaringen en (levens)lessen delen met mensen die ik daarmee verder kan helpen. Met als doel: jou (of het team) dat extra duwtje in de rug te geven waardoor de persoonlijke obstakels worden ingeruild voor mooie kansen.

Om mijn kennis op het gebied van coaching te verbreden heb ik een opleiding Mental Coach afgerond. Ik ben een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Met mijn intuïtie weet ik veelal de juiste snaar te raken en jou daarmee een spiegel voor te houden. Ik ben recht door zee en vertel je wat ik hoor en zie. Dit kan confronterend zijn, maar hiermee gaan wij samen jouw patroon doorbreken en vooruitkijken. Kwetsbaarheid is daarin een hele belangrijke sleutel. Ik laat graag mijn kwetsbare kant zien omdat dit een prachtig iets is. Kwetsbaarheid is een kracht en geen zwakte.

Tijdens het coachen of het geven van trainingen maak ik gebruik van ervaringsgerichte, gevariëerde en creatieve methoden die passen bij jou en het proces. Samen vinden we antwoorden op jouw vragen zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Nog meer over mij weten? Luister de onderstaande podcasts waar ik te gast ben geweest.