XPACT COACHING

MENTAL COACHING • LEIDERSCHAP • TEAMS

Wanneer je persoonlijk, als leider/manager of als team op de één of andere manier vastloopt of wil werken aan ontwikkeling dan is het tijd voor XPACT. Verwacht een coach die jou/jullie de juiste vragen stelt, spiegelt, kritisch is maar altijd focus heeft op resultaat. Gun jezelf de ruimte om te verbeteren en werk aan een betere toekomst voor jou en je omgeving. Wat kan ik voor jou/jullie betekenen?

MENTAL COACHING

Sinds de laatste decennia van de vorige eeuw hebben technologische ontwikkelingen een hoge vlucht genomen. In de 21e eeuw ervaren vooral mensen in westerse landen de wereld als een complex geheel, waarin veel van hen wordt gevraagd en waarop zij beperkte invloed hebben. Hierdoor wordt het belang van (preventieve) mentale gezondheid steeds belangrijker en is het geen schande dat je behoefte hebt aan begeleiding om mentaal vitaler te worden en/of te blijven. Je kunt van mij een duwtje in de rug ontvangen waardoor jouw persoonlijke obstakels ingeruild worden voor mooie kansen. Als je mentaal fit bent, kun je vol energie en plezier aan de slag. Op je werk, maar ook privé. Indien de situatie erom vraagt fungeer ik ook bij team- en leiderschapscoaching als mental coach.

Hoe werkt het?

In de onderstaande planningstool kun je een afspraak plannen. Is het je eerste afspraak? Dan ontvang je een intakeformulier per mail welke je ingevuld retour kunt sturen. In de planningstool kun je tevens aangeven of je een fysieke of digitale afspraak wilt hebben (voor een digitale afspraak heb je een goede WiFi verbinding en Skype nodig).

Wil je voorkomen dat je tegen één van de onderstaande problemen aanloopt of herken jij jezelf hierin? Dan biedt mental coaching de juiste handvaten en inspiratie. 

 • Je slaapt slecht door teveel piekeren of het bezig zijn met een (onzekere) toekomst.
 • Je hebt moeite met het aangeven van je grenzen of het verleggen van je grenzen.
 • Je bent verstrikt geraakt in moeilijke gedachten/herinneringen of hebt een opgejaagd gevoel.
 • Je ervaart stress op het werk en hebt onvoldoende focus, waardoor je niet bereikt wat je graag wilt.
 • Verminderde concentratie, minder zelfvertrouwen en wilskracht.
 • Je voelt je niet begrepen door anderen.
 • Je maakt keuzes om anderen tevreden te houden en cijfert jezelf daarbij weg.
AFSPRAAK INPLANNEN

LEIDERSCHAPSCOACHING

XPACT Training & Coaching helpt teamleider, managers en ondernemers graag bij het ontwikkelen van leiderschap. Leiderschap is meer dan het besturen van een bestaande situatie, focussen op doelstellingen, afspraken en procedures. Als leider ben je gericht op resultaten in het werk èn tegelijkertijd in de ontwikkeling van je medewerkers. Communicatie en vertrouwen is key voor succesvol leiderschap. Iedere vorm van communicatie vraagt een andere aanpak. Leer omgaan met deze situaties door het gebruik van de juiste leiderschapsstijl en de best passende manier van communiceren.

HOE WERKT HET?

Verwacht een aanpak die volledig is afgestemd op jouw persoonlijk leiderschap. Ik ga graag met jou in gesprek om op zoek te gaan naar situaties waarin jij als leider even niet de juiste leiderschapsstijl wist toe te passen. Deze cases gebruiken we bij jouw ontwikkeling waardoor jij de volgende keer met de juiste leiderschapsstijl het beoogde effect bereikt.

Heb je een coach nodig om jouw persoonlijke leiderschap te ontwikkelen?
Neem dan contact op via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om door te nemen hoe ik samen met jouw je persoonlijke leiderschap kan gaan verbeteren.

NEEM CONTACT OP

TEAMCOACHING

XPACT Training & Coaching is gespecialiseerd in het verbinden en versterken van teams. Ik begeleid bedrijfsteams of sportteams om de teamstructuur en de prestaties te verbeteren. Samenwerken, mentale weerbaarheid, plezier en werk ethos zijn hierbij essentiële vaardigheden die ieder team helpt om betere resultaten te behalen. Ieder team vraagt om een maatwerk aanpak: vanuit observatie en gesprekken kies ik de juiste tools en werkwijze om met het team aan de slag te gaan.

Wat kan (ER IN) mijn team verbeteren?

Herken je één, of meerdere, situaties uit onderstaande lijst dan kan ik je helpen. Staat jouw situatie hier niet bij? Neem dan contact met mij op om jouw situatie te bespreken.

 • Er wordt over elkaar gepraat en niet met elkaar.
 • Er is veel sprake van miscommunicatie.
 • Er is geen onderling vertrouwen in het team.
 • Er bestaan groepjes in het team en deze geven elkaar de schuld van zaken.
 • Jij als leidinggevende wordt aangewezen als veroorzaker van de onrust.

HOE WERKT HET?

Verwacht een aanpak die volledig is afgestemd op jouw team: door goed te inventariseren hoe het team functioneert, waar verbeterpunten liggen en door samen de doelstelling en het beoogde resultaat vast te leggen, bepaal ik de aanpak en tijdlijn.

Heb je een coach nodig om jouw team maximaal te laten samenwerken en presteren?
Neem dan contact op via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om door te nemen hoe ik jouw/jullie team kan gaan begeleiden.

NEEM CONTACT OP

PLAN JE AFPRAAK

Laden...