Skip to main content

XPACT COACHING

MENTAL COACHING • LEIDERSCHAP • TEAMS

Wanneer je persoonlijk, als leider/manager of als team op de één of andere manier vastloopt of wil werken aan ontwikkeling dan is het tijd voor XPACT. Verwacht een coach die jou/jullie de juiste vragen stelt, spiegelt, kritisch is maar altijd focus heeft op resultaat. Gun jezelf de ruimte om te verbeteren en werk aan een betere toekomst voor jou en je omgeving. Wat kan ik voor jou/jullie betekenen?

MENTAL COACHING

Mental coaching is erop gericht om je regie terug te krijgen over je eigen leven. Dit klinkt heel gek aangezien jij waarschijnlijk denkt dat je deze regie al hebt. Helaas is dit niet altijd het geval. Onbewust word je geleefd en hierdoor kun je ongemerkt in een patroon belanden. Op een punt in je leven ontdek jij dat je helemaal niet in dit patroon wilt zitten. Het patroon zit jou in de weg.

WAT DOE IK?

Het kan zijn dat je niet bewust bent waarom je bepaalde handelingen doet. Dit komt omdat je programmeerbaar bent. Dat zorgt er ook voor dat je in situaties kunt zitten waar je niet gelukkig van wordt. Bijvoorbeeld op je werk, relatie, sportvereniging of studie. Je beseft niet dat het ook anders kan. Jij kunt je eigen leven regisseren. Kortom, je bent de regisseur en niet de acteur in je eigen leven.

Ik leer jou je eigen denken meer te begrijpen en laat je deze dingen inzien. Hoe? Vraag je je waarschijnlijk af. Ik probeer je bewust te maken van je mentale systemen. Onderdelen hiervan zijn het vergroten van je bewustzijn en het onder controle krijgen van je eigen gedachten.

Hoe werkt het?

Je kunt voor coaching terecht in mijn coachruimte in Moordrecht. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Via de onderstaande button kun je contact opnemen. Ik zal jouw e-mail beantwoorden met mijn werkwijze. Wanneer dit voor jou oké voelt, stuur ik je een intakeformulier per e-mail welke je ingevuld retour kunt sturen. Nadat ik jouw intakeformulier retour heb ontvangen, plannen we samen een afspraak in.

Wil je voorkomen dat je tegen één van de onderstaande problemen aanloopt of herken jij jezelf hierin? Dan biedt mental coaching de juiste handvaten en inspiratie. 

 • Je slaapt slecht door teveel piekeren of het bezig zijn met een (onzekere) toekomst.
 • Je hebt moeite met het aangeven van je grenzen of het verleggen van je grenzen.
 • Je bent verstrikt geraakt in moeilijke gedachten/herinneringen of hebt een opgejaagd gevoel.
 • Je ervaart stress op het werk en hebt onvoldoende focus, waardoor je niet bereikt wat je graag wilt.
 • Je ervaart geen zelfvertrouwen.
 • Je hebt een stemmetje in je hoofd welke niet aardig tegen je is.
 • Je maakt keuzes om anderen tevreden te houden en cijfert jezelf daarbij weg.
NEEM CONTACT OP

TEAMCOACHING

XPACT Training & Coaching is gespecialiseerd in het verbinden en versterken van teams. Ik begeleid bedrijfsteams of sportteams om de teamstructuur en de prestaties te verbeteren. Samenwerken, mentale weerbaarheid, plezier en werk ethos zijn hierbij essentiële vaardigheden die ieder team helpt om betere resultaten te behalen. Ieder team vraagt om een maatwerk aanpak: vanuit observatie en gesprekken kies ik de juiste tools en werkwijze om met het team aan de slag te gaan.

Wat kan (ER IN) mijn team verbeteren?

Herken je één, of meerdere, situaties uit onderstaande lijst dan kan ik je helpen. Staat jouw situatie hier niet bij? Neem dan contact met mij op om jouw situatie te bespreken.

 • Er wordt over elkaar gepraat en niet met elkaar.
 • Er is veel sprake van miscommunicatie.
 • Er is geen onderling vertrouwen in het team.
 • Er bestaan groepjes in het team en deze geven elkaar de schuld van zaken.
 • Jij als leidinggevende wordt aangewezen als veroorzaker van de onrust.

HOE WERKT HET?

Verwacht een aanpak die volledig is afgestemd op jouw team: door goed te inventariseren hoe het team functioneert, waar verbeterpunten liggen en door samen de doelstelling en het beoogde resultaat vast te leggen, bepaal ik de aanpak en tijdlijn.

Heb je een coach nodig om jouw team maximaal te laten samenwerken en presteren?
Neem dan contact op via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om door te nemen hoe ik jouw/jullie team kan gaan begeleiden.

NEEM CONTACT OP

LEIDERSCHAPSCOACHING

XPACT Training & Coaching helpt teamleiders, managers en ondernemers graag bij het ontwikkelen van leiderschap. Leiderschap is meer dan het besturen van een bestaande situatie, focussen op doelstellingen, afspraken en procedures. Als leider ben je gericht op resultaten in het werk èn tegelijkertijd in de ontwikkeling van je medewerkers. Communicatie en vertrouwen is key voor succesvol leiderschap. Iedere vorm van communicatie vraagt een andere aanpak. Leer omgaan met deze situaties door het gebruik van de juiste leiderschapsstijl en de best passende manier van communiceren.

HOE WERKT HET?

Verwacht een aanpak die volledig is afgestemd op jouw persoonlijk leiderschap. Ik ga graag met jou in gesprek om op zoek te gaan naar situaties waarin jij als leider even niet de juiste leiderschapsstijl wist toe te passen. Deze cases gebruiken we bij jouw ontwikkeling waardoor jij de volgende keer met de juiste leiderschapsstijl het beoogde effect bereikt.

Heb je een coach nodig om jouw persoonlijke leiderschap te ontwikkelen?
Neem dan contact op via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om door te nemen hoe ik samen met jouw je persoonlijke leiderschap kan gaan verbeteren.

NEEM CONTACT OP