Skip to main content

ONZEKER, STEMMETJE, SLAAP SLECHT, MOEILIJKE TIJD, ETC>

XPACT COACHING

KOPREGEL EIGEN MOTIVATIE

Waarom ben ik coach geworden, wat is de achtergrond en wat kan ik betekenen voor jou.

FOTO PIETER

1:1 COACHING: IK COACH JOU OP MIJN MANIER

{tekst hoe gaan we aan de slag, hoe werkt het}

IK WIL 1:1 KENNISMAKING BOEKEN

” QUOTE EIGEN VERHAAL / MOTIVATIE “

HERKENNING NAAR DIT WIL IK.

{tekst over aanbod, wat kun je betekenen, wat is belangrijk}

HOE WERKT HET?

Verwacht een aanpak die volledig is afgestemd op jouw persoonlijk leiderschap. Ik ga graag met jou in gesprek om op zoek te gaan naar situaties waarin jij als leider even niet de juiste leiderschapsstijl wist toe te passen. Deze cases gebruiken we bij jouw ontwikkeling waardoor jij de volgende keer met de juiste leiderschapsstijl het beoogde effect bereikt.

Heb je een coach nodig om jouw persoonlijke leiderschap te ontwikkelen?
Neem dan contact op via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om door te nemen hoe ik samen met jouw je persoonlijke leiderschap kan gaan verbeteren.

NEEM CONTACT OP

COACHRUIMTE

XPACT Training & Coaching is gespecialiseerd in het verbinden en versterken van teams. Ik begeleid bedrijfsteams of sportteams om de teamstructuur en de prestaties te verbeteren. Samenwerken, mentale weerbaarheid, plezier en werk ethos zijn hierbij essentiƫle vaardigheden die ieder team helpt om betere resultaten te behalen. Ieder team vraagt om een maatwerk aanpak: vanuit observatie en gesprekken kies ik de juiste tools en werkwijze om met het team aan de slag te gaan.

Foto coachruimte