Skip to main content

KEYNOTESPREKER

Optimistische spreker over het doorbreken van taboes

Tijdens mijn keynote neem ik jou mee op missie en maak je deel uit van OPERATION BREAKTHROUGH. Tijdens deze operatie doorbreken we taboes, zorgen we dat uitrusting gedragen kan blijven worden en gaan we op zoek naar een geheim wapen. Het doel? De dreiging van stress en burn-out pareren. Zo neemt niet alleen het mentale welzijn van haar werknemers, maar ook de financiële gezondheid van iedere organisatie toe.

THEMA’S

PIETER SPREEKT OVER:

  • VEERKRACHT
  • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
  • DUURZAME INZETBAARHEID
  • MINDSET

1:1 COACHING

In 90 dagen naar meer zelfvertrouwen en veerkracht

Ontdek de kracht van 1-op-1 coaching voor meer zelfvertrouwen en veerkracht in slechts 90 dagen! Het coachingstraject is geen standaard plan. Het is een maatwerk traject om jou te begeleiden op een persoonlijke reis naar innerlijke groei en zelfversterking. Met behulp van effectieve strategieën en praktische oefeningen help ik jou je zelfvertrouwen te vergroten en veerkracht op te bouwen, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

IK WIL 1:1 KENNISMAKING BOEKENMeer informatie

COACHINGSREIS

EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN

Ervaar een onvergetelijke coachingsreis van 5 dagen in de adembenemende Italiaanse Alpen, waar avontuur en persoonlijke groei samenkomen! Stap uit je comfortzone en laat de prachtige natuurlijke omgeving je inspireren terwijl je samenwerkt met ervaren coaches die je ondersteunen bij elke stap van jouw reis. Tijdens de activiteiten leer je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ontdek je ook verborgen krachten in jezelf, zoals doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en het vermogen om met uitdagingen om te gaan.

LEES MEER

PODCAST

BIJZONDERE ONTDEKKINGEN

In mijn podcast “bijzondere ontdekkingen” ga ik op zoek naar inspirerende verhalen van mensen. Ik ga niet op zoek naar kennis over leiderschap, business, teams, sport etc. Ik ga in mijn podcast op zoek naar mooie, krachtige en inspirerende verhalen.

Levensverhalen worden vaak uit bescheidenheid, schaamte, onzekerheid en nog vele andere redenen niet gedeeld. Dit is zonde!

Ik geloof erin dat iedereen iets inspirerends in zich heeft. Het enige dat nodig is, is de durf om het levensverhaal te delen. Ik ga met veel respect op zoek naar die verhalen. In ieder levensverhaal zit wel iets herkenbaars voor een ander, waardoor dit verhaal inspirerend kan zijn.

OVER

PIETER BLONK

Vertragen is beter dan versnellen. Jarenlang werkte ik voor Defensie en 5 keer ging ik op missie naar Afghanistan. Voor mij bestond er maar één oplossing, voorwaarts! Terugtrekken en opgeven was geen optie.

Na een mentaal diep dal, ontdekte ik dat altijd maar doorgaan en zwijgen niet de beste oplossing was. Ik moest leren vertragen. Leren dat hulpvragen oké is en ik daar anderen helemaal niet mee tot last ben. Eenmaal uit mijn diepe dal geklommen, besloot ik anderen te inspireren als spreker, trainer en mental performance coach.

Vertragen is niet altijd makkelijk, vooral als we ons in een mentaal of emotioneel moeilijke periode bevinden. De weg uit een dal is soms een ware worsteling, maar ook zeker niet onhaalbaar. Met voldoende rustmomenten onderweg, komt de top langzaam in het zicht.

Testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER PIETER ZEGGEN

“IK HEB MOOIE STAPPEN KUNNEN MAKEN IN MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING”

Deze reis was alles wat ik er van had verwacht en meer! Dankzij de open sfeer onder de deelnemers en de passievolle en deskundige begeleiding van zowel coach als gids heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling! Voeg daarbij de absoluut indrukwekkende omgeving, het aangename verblijf in een prachtige villa en als bonus het voortreffelijke authentieke Italiaanse eten en je hebt het… Verder lezen ““IK HEB MOOIE STAPPEN KUNNEN MAKEN IN MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING””

Wouter
Coachingsreis

“IK BEN BLIJ DAT IK MEZELF WEER TROTS HEB KUNNEN MAKEN”

Wat een avontuur heb ik beleefd en wat ben ik mezelf tegen gekomen qua patronen en mijn angsten. Ik heb geleerd met behulp van Pieter en Matthijs om hier mee om te gaan en soms wat liever voor mezelf te zijn en duidelijker mijn grenzen aan te geven en niet altijd voor anderen te denken of hun meningen mij te laten beïnvloeden. Ook heb ik… Verder lezen ““IK BEN BLIJ DAT IK MEZELF WEER TROTS HEB KUNNEN MAKEN””

Manon
Coachingsreis

“IK STEL ME OPEN EN LEER DICHTBIJ MIJ GEVOEL TE BLIJVEN”

Na een inspirerende gastles bij onze jongerengroep kwam ik in contact met Pieter. Ik begon mijn coachingstraject omdat ik later zelf coach wil worden en daarvoor eerst mezelf goed wilde leren kennen. Daarnaast heb ik verschillende periodes gehad waarin het persoonlijk met mij niet goed ging. Ik had vaak het idee dat ik mezelf kwijt was en ik viel regelmatig terug in negativiteit. Tijdens mijn… Verder lezen ““IK STEL ME OPEN EN LEER DICHTBIJ MIJ GEVOEL TE BLIJVEN””

Lisa
Coachingstraject

“MIJN ZELFVERZEKERDHEID IS ZEKER GEGROEID”

Pieter heeft me enorm geholpen door een luisterend oor te bieden, me een spiegel voor te houden en de juiste vragen aan me te stellen ! Mijn zelfverzekerdheid is zeker gegroeid. Daarnaast ook weer meer van mezelf gaan houden. Een man met een enorm groot hart voor zijn medemens !! Pieter heel erg bedankt !

Romy
Coachingstraject

“IK MERK DAT IK VEEL ZELFVERZEKERDER BEN”

Ik ben bij Pieter terecht gekomen via via en door de goede verhalen die ik gehoord heb. Doordat ik een aantal mensen ken die door Pieter gecoacht zijn en hun erg te spreken waren heb ik besloten ook een traject aan te gaan. Dit was net in een periode waarin ik met mezelf in de knoop zat en bepaalde angsten en patronen eindelijk wilde gaan… Verder lezen ““IK MERK DAT IK VEEL ZELFVERZEKERDER BEN””

Bo
Coachingstraject

“DANKJEWEL PIETER! JE BENT EEN TOPPER ALS COACH EN ALS MENS”

Wat een geweldige coachreis heb ik met Pieter mogen ervaren. Met 6 reisgenoten, een canyoning gids en Pieter als coach heb ik de reis van mijn leven mogen maken. Pieter bruist van de energie en heeft dit fantastisch over weten te brengen op mij en de groep. Altijd positief en natuurlijk mocht de humor ook niet ontbreken. Door zijn manier van handelen en communiceren heb… Verder lezen ““DANKJEWEL PIETER! JE BENT EEN TOPPER ALS COACH EN ALS MENS””

Erik Jan
Coachingsreis

“HIJ NEEMT DE TIJD, EN STELT JE OP JE GEMAK”

“Pieter is voor mij een professionele open persoonlijkheid met een enorme dosis levenskennis, niet altijd even bescheiden, veel humor maar zeker ook confronterende coach. Vanuit zijn expertise en persoonlijkheid heeft hij mij heel erg geholpen. Door te luisteren, een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen, stiltes te houden kreeg ik de ruimte mijzelf de antwoorden te geven die ik nodig had. Samen… Verder lezen ““HIJ NEEMT DE TIJD, EN STELT JE OP JE GEMAK””

Barbara
Mental Coaching

“FANTASTISCHE REIS”

Fantastische reis, waarbij je je grenzen opzoekt en af en toe overschrijdt. Mooie natuur en na gedane inspanning is het goed vertoeven in een luxe villa met heerlijk eten! Aanrader!

Klaas
Coachingsreis

“HET WAS EEN ONVERGETELIJKE REIS”

Het was een onvergetelijke reis, mooie omgeving en mooie accomodatie. De begeleiding van Mathijs en Pieter was super. De activiteiten waren uitdagend en leerzaam.

Patrick
Coachingsreis

“IK BEN GOED GENOEG EN IK MAG ER ZIJN”

Vol trots wil ik een recensie schrijven over deze fantastische reis. Trots was een woord dat ik voor deze reis nauwelijks kende. Ik was vooral veel aan het ‘falen’ en ‘moest’ heel veel dingen. Tijdens deze reis ben ik dicht bij mezelf gekomen en heb ik leren kiezen voor mezelf. Welke keuzes wil ik maken en wat voelt goed voor mij? Stilstaan bij mijn gevoel… Verder lezen ““IK BEN GOED GENOEG EN IK MAG ER ZIJN””

Corina
Coachingsreis

“VOOR IK MET PIETER AAN HET WERK GING, SLOOT IK MIJN GEVOEL AF”

Voor ik met Pieter aan het werk ging sloot ik mijn gevoel af. Kwetsbaar zijn maakt je zwakker in deze maatschappij was mijn gedachte. Nu na 9 maanden kan ik zeggen dat ik trots ben in de reis die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling heb door mogen maken onder de begeleiding van Pieter. Kwetsbaar op stellen vind ik nog steeds spannend. Maar het heeft mij… Verder lezen ““VOOR IK MET PIETER AAN HET WERK GING, SLOOT IK MIJN GEVOEL AF””

Ruben
Coachingstraject

“PIETER LUISTERT NAAR MIJN VERHAAL”

“Door mijn ervaring met XPACT training en coaching heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn manier van denken over bepaalde situaties. Pieter luistert goed naar mijn verhaal en weet waar hij over praat. Door zijn directe manier van aanpak kreeg ik het gevoel dat ik begrepen werd, en hierdoor vertrouwen kreeg in een resultaat. Dit in tegenstelling tot coachingsgesprekken bij andere partijen.

Jeroen
Mental Coaching

“AARDIG GEVONDEN WORDEN IS ONBELANGRIJK”

“Zoete broodjes worden niet gebakken bij Pieter, dus bereid je voor op een heelmeester die uit is op ‘genezing’. De strategie van het commando der strijdkrachten bij defensie, wat draait om afspraken nakomen en vertrouwen op jezelf, je teamleden en de leider, wordt toegepast en komt op een unieke manier samen in de zorg wat we zo hard nodig hebben. Niet het persoonlijk belang staat… Verder lezen ““AARDIG GEVONDEN WORDEN IS ONBELANGRIJK””

Loes
Leiderschaps- & teamcoaching

“JUST DO IT”

“Just do it” Ik ben bij Pieter een coaching traject gaan volgen omdat ik mezelf steeds meer in de weg zat. De coachingsreis is een mooi begin geweest naar de ontdekking van mezelf. Ik zat altijd heel veel in mijn hoofd. En was voornamelijk bezig met wat anderen van mij vonden. Ik was bang om afgewezen te worden en ging de confrontatie niet aan. Ik… Verder lezen ““JUST DO IT””

Patricia
Coachingstraject

“HIJ HOUDT JE AF EN TOE DE SPIEGEL VOOR DIE JE NIET WILT, MAAR WEL NODIG HEBT”

Ik heb contact opgenomen met Pieter omdat ik zat met onzekere gevoelens over mijn toekomst en enorme ups en downs. Tijdens de gesprekken voelde ik me super erg op mijn gemak, Pieter is een fijne man met wie je goed kan praten, maar welke niet te lief is en echt af en toe die spiegel voorhoudt die je eigenlijk niet wilt, maar wel nodigt hebt.… Verder lezen ““HIJ HOUDT JE AF EN TOE DE SPIEGEL VOOR DIE JE NIET WILT, MAAR WEL NODIG HEBT””

Max
Coachingstraject

“DEZE TRIP GEEFT MIJ EEN FLINKE CONFIDENCE BOOST”

De coachingreis in Italië was voor mij een waardevol avontuur. Prachtige omgeving, uitdagende activiteiten en een hele leuke groep mensen inclusief Pieter en Mathijs. Deze trip geeft mij een flinke confidence boost en nieuwe inzichten en die neem ik mee naar huis.

Mark
Coachingsreis

“DEZE KEER MOET IK ZEGGEN, BIJ TWIJFEL JUIST DOEN!!!”

Ik hoefde niet na te denken of ik een aanbeveling wilde schrijven. Ik heb echt een onvergetelijk mooie, bijzondere reis gehad. Onvergetelijk en mooi vanwege de activiteiten, de omgeving en de gezelligheid met mijn mede reisgenoten. Bijzonder omdat ik zoveel nieuwe inzichten hebt gekregen. Zo’n andere kijk op het leven. Maar belangrijker ik ben bevrijd van iets waar ik geen grip op had maar wat… Verder lezen ““DEZE KEER MOET IK ZEGGEN, BIJ TWIJFEL JUIST DOEN!!!””

Wendy
Coachingsreis

“PIETER GEEFT JE HET GEVOEL DAT ALLES GEZEGD MAG WORDEN EN NIKS TE GEK IS”

Op coachingsreis geweest met Pieter (en Matthijs). Absolute aanrader! Pieter geeft je het gevoel dat alles gezegd mag worden en niks te gek is. Daarnaast helpt hij je op een professionele manier om te werken aan je coachingsvragen. Ik hou absoluut niet van het zweverige gedoe en dat was bij Pieter ook zeker niet het geval. Al met al een topgozer met een bak levenservaring… Verder lezen ““PIETER GEEFT JE HET GEVOEL DAT ALLES GEZEGD MAG WORDEN EN NIKS TE GEK IS””

Daphne
Coachingsreis

“ER WERD GOED NAAR MIJ GELUISTERD EN DE JUISTE SPIEGELS WERDEN MIJ VOORGEHOUDEN”

Via een goede vriend van mij kwam ik contact met Pieter. Ik vond het erg spannend omdat ik niet goed wist wat er met mij aan de hand was… In die periode voelde ik mij vaak angstig in de meest random situaties. Toen ik voor mijn intake gesprek bij Pieter kwam, voelde ik direct een klik. Er werd goed naar mij geluisterd en de juiste… Verder lezen ““ER WERD GOED NAAR MIJ GELUISTERD EN DE JUISTE SPIEGELS WERDEN MIJ VOORGEHOUDEN””

Eliza
Coachingstraject

“IK KAN ECHT MEER DAN IK DENK”

Wat een mooie beleving was deze reis! De dagen waren goed gevuld met gave uitdagende activiteiten in een prachtige omgeving. De verbinding met de groep was heel bijzonder en eigenlijk vanaf dag 1 voelde deze heel vertrouwd. Dat vind ik echt heel waardevol. Ik heb mezelf daar versteld doen staan, ik kan echt meer dan ik denk! Ook heb ik daar innerlijke rust ervaren waarvan ik niet wist… Verder lezen ““IK KAN ECHT MEER DAN IK DENK””

Maj-Britt
Coachingsreis

“MIJN ZELFVERTROUWEN HEEFT EEN BOOST GEKREGEN”

Beste Pieter en Matthijs, Bedankt voor deze fantastische ervaring. Mede door de uitdagende activiteiten en door jullie coaching gesprekken. Heb ik in een korte tijd zoveel inzichten gekregen. Ik heb gelachen en gehuild. Genoten en gereflecteerd. Mijn grenzen opgezocht, verlegd en bewaakt. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik kan nu beginnen aan het beklimmen van mij eigen berg. Dit komt ook mede doordat alles… Verder lezen ““MIJN ZELFVERTROUWEN HEEFT EEN BOOST GEKREGEN””

Patricia
Coachingsreis

“IK VOEL ME TROTS!”

Deze coachingsreis is voor mij een onvergetelijke avontuur geweest. Voordat de reis begon had ik al een bepaalde verwachting van wat ik uit deze reis zou kunnen halen, en welke doelen ik wilde bereiken. Als ik terug kijk heeft deze reis me zoveel meer gegeven dan dat ik in eerste instantie gedacht had. Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet, een connectie en verbinding met hen… Verder lezen ““IK VOEL ME TROTS!””

Lisa
Coachingsreis

“DEZE REIS WAS EEN REIS DIE IK NIET EERDER HEB MEEGEMAAKT”

Deze reis was een reis die ik niet eerder heb meegemaakt. Ik dacht het voor deze reis wel allemaal op een ”rijtje” te hebben, echter kwam ik er mede door de gesprekken met Pieter, Matthijs en de ontzettende liefdevolle groepsgenoten erachter dat ik liever voor mezelf mocht zijn en die hoge eis mocht laten varen. De activiteiten waren fantastisch, onvergetelijk en uitdagend. De canyontocht heeft… Verder lezen ““DEZE REIS WAS EEN REIS DIE IK NIET EERDER HEB MEEGEMAAKT””

Imke
Coachingsreis

“EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN”

Onvergetelijk en eigenlijk onbeschrijfelijk… Uitleggen hoe ik deze reis heb ervaren is lastig, dat zou je zelf moeten ervaren!  Ik vond het vooraf ontzettend spannend en heb lang getwijfeld over de reis, maar na een kennismaking met Pieter heb ik me toch direct ingeschreven..!  Het was tijd voor verandering en tijd om door te pakken, jezelf niet meer de kans geven om een excuus te vinden.… Verder lezen ““EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN””

Zoë
Coachingsreis

“IK HEB GELEERD MIJN GEDACHTEN OP EEN ANDERE MANIER TE BENADEREN”

Het coaching traject heeft mij meer inzicht gegeven in mijn denkgedrag en hoe ik (on)bewust om ga met lastige situaties. Ik bleek over een nogal felle innerlijke criticus te beschikken. De vaak negatieve verhalen die mijn hoofd me voorschotelden ben ik gaan geloven en doordat ik me daardoor liet leiden ben ik me steeds slechter gaan voelen en nog meer van mezelf verwijderd geraakt. Ik… Verder lezen ““IK HEB GELEERD MIJN GEDACHTEN OP EEN ANDERE MANIER TE BENADEREN””

Mark
Coachingstraject

“HIJ ZORGT ER OOK VOOR DAT HIJ ZIJN PUBLIEK ERBIJ BETREKT”

Pieter heeft voor onze jongerengroep gesproken en wat heeft zijn aangrijpende verhaal een indruk gemaakt. Niet alleen zorgt Pieter er met zijn manier van spreken voor dat je continu de aandacht erbij houdt, hij zorgt er ook voor dat hij zijn publiek erbij betrekt. Hij stelt je vragen die je aan het denken zetten, vragen die nodig zijn. Tegenwoordig is het voor mensen, en jongeren… Verder lezen ““HIJ ZORGT ER OOK VOOR DAT HIJ ZIJN PUBLIEK ERBIJ BETREKT””

Gijs
Spreken

“HIJ ZORGDE ERVOOR DAT EEN IEDER GOED GEFOCUST BLEEF”

“De cursus van gisteren was een leuke aanvulling voor de kennis van de deelnemers, zowel voor de minder ervaren mannen als de ervaren mannen. Het zorgde voor kijk op iets wat ze hopelijk niet gauw hoeven mee te maken in de praktijk, een slagaderlijke bloeding. Maar iedereen besefte wel dat dit best eens kan gebeuren binnen Compaxo. Het aanleggen en handelen was ook weer een… Verder lezen ““HIJ ZORGDE ERVOOR DAT EEN IEDER GOED GEFOCUST BLEEF””

Compaxo
Training

“IK ZOU HEM BIJ IEDEREEN AANRADEN!”

“Als ik aan mijn ervaring bij XPACT training & coaching denk, kan ik dit alleen maar bestempelen als dankbaar. De reden dan ik met Pieter contact opnam, is omdat ik wilde groeien als persoon en coach! Ik ben werkzaam in de fitnessbranche en werk dagelijks met mensen die een betere versie van zichzelf willen worden. Maar wat wist ik nu eigenlijk over mezelf? Nog niet… Verder lezen ““IK ZOU HEM BIJ IEDEREEN AANRADEN!””

Marco
Coachingstraject

“HIJ STELT DE JUISTE VRAGEN”

Ik heb het afgelopen jaar in verschillende vormen met Pieter samengewerkt, we hebben samen een LIVE event opgezet genaamd “The Operation” die zeer succesvol was en hij is een rots in de branding geweest voor mij als persoon, coach en ondernemer die mij naar een hoger niveau tilt maar vooral ook de ondernemers in de mastermind die ik run samen met Pieter. Een gouden kerel,… Verder lezen ““HIJ STELT DE JUISTE VRAGEN””

Rowan
Partnership

“NA VIJF DAGEN VOEL IK ME EEN ANDER MENS”

Wauw! Wat een reis! Na vijf dagen voel ik me een ander mens. Waar ik al jaren bezig ben mijn eigen (denk)patronen te doorbreken, te leren accepteren wie ik zelf ben en te leren leven vanuit mijn gevoel, gebeurt dat in Italië gewoon binnen een paar dagen. Het leren en ontdekken ging met vallen en opstaan en was confronterend en soms pijnlijk, maar o zo… Verder lezen ““NA VIJF DAGEN VOEL IK ME EEN ANDER MENS””

Jenny
Coachingsreis

“AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN”

Ik ben het intakegesprek met Pieter ingegaan met het idee dat ik alles voor elkaar had en graag tools van hem wilde krijgen om dat vast te houden. Al tijdens dat eerste gesprek prikte hij door de schijn heen en bleek dat ik verschillende zaken had om aan te werken. Tijdens verdere coaching sessies heb ik een stevige indruk gekregen van mijn gewoontes en patronen.… Verder lezen ““AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN””

Marco
Coachingsreis, Coachingstraject