Skip to main content

INTRODUCTIEVIDEO

De ervaringen van jouw voorgangers:

“IK KAN ECHT MEER DAN IK DENK”

Wat een mooie beleving was deze reis! De dagen waren goed gevuld met gave uitdagende activiteiten in een prachtige omgeving. De verbinding met de groep was heel bijzonder en eigenlijk vanaf dag 1 voelde deze heel vertrouwd. Dat vind ik echt heel waardevol. Ik heb mezelf daar versteld doen staan, ik kan echt meer dan ik denk! Ook heb ik daar innerlijke rust ervaren waarvan ik niet wist… Verder lezen ““IK KAN ECHT MEER DAN IK DENK””

Maj-Britt
Coachingsreis

“IK BEN BLIJ DAT IK MEZELF WEER TROTS HEB KUNNEN MAKEN”

Wat een avontuur heb ik beleefd en wat ben ik mezelf tegen gekomen qua patronen en mijn angsten. Ik heb geleerd met behulp van Pieter en Matthijs om hier mee om te gaan en soms wat liever voor mezelf te zijn en duidelijker mijn grenzen aan te geven en niet altijd voor anderen te denken of hun meningen mij te laten beïnvloeden. Ook heb ik… Verder lezen ““IK BEN BLIJ DAT IK MEZELF WEER TROTS HEB KUNNEN MAKEN””

Manon
Coachingsreis

“DEZE KEER MOET IK ZEGGEN, BIJ TWIJFEL JUIST DOEN!!!”

Ik hoefde niet na te denken of ik een aanbeveling wilde schrijven. Ik heb echt een onvergetelijk mooie, bijzondere reis gehad. Onvergetelijk en mooi vanwege de activiteiten, de omgeving en de gezelligheid met mijn mede reisgenoten. Bijzonder omdat ik zoveel nieuwe inzichten hebt gekregen. Zo’n andere kijk op het leven. Maar belangrijker ik ben bevrijd van iets waar ik geen grip op had maar wat… Verder lezen ““DEZE KEER MOET IK ZEGGEN, BIJ TWIJFEL JUIST DOEN!!!””

Wendy
Coachingsreis

“IK HEB MOOIE STAPPEN KUNNEN MAKEN IN MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING”

Deze reis was alles wat ik er van had verwacht en meer! Dankzij de open sfeer onder de deelnemers en de passievolle en deskundige begeleiding van zowel coach als gids heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling! Voeg daarbij de absoluut indrukwekkende omgeving, het aangename verblijf in een prachtige villa en als bonus het voortreffelijke authentieke Italiaanse eten en je hebt het… Verder lezen ““IK HEB MOOIE STAPPEN KUNNEN MAKEN IN MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING””

Wouter
Coachingsreis

“EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN”

Onvergetelijk en eigenlijk onbeschrijfelijk… Uitleggen hoe ik deze reis heb ervaren is lastig, dat zou je zelf moeten ervaren!  Ik vond het vooraf ontzettend spannend en heb lang getwijfeld over de reis, maar na een kennismaking met Pieter heb ik me toch direct ingeschreven..!  Het was tijd voor verandering en tijd om door te pakken, jezelf niet meer de kans geven om een excuus te vinden.… Verder lezen ““EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN””

Zoë
Coachingsreis

“IK BEN GOED GENOEG EN IK MAG ER ZIJN”

Vol trots wil ik een recensie schrijven over deze fantastische reis. Trots was een woord dat ik voor deze reis nauwelijks kende. Ik was vooral veel aan het ‘falen’ en ‘moest’ heel veel dingen. Tijdens deze reis ben ik dicht bij mezelf gekomen en heb ik leren kiezen voor mezelf. Welke keuzes wil ik maken en wat voelt goed voor mij? Stilstaan bij mijn gevoel… Verder lezen ““IK BEN GOED GENOEG EN IK MAG ER ZIJN””

Corina
Coachingsreis

“IK VOEL ME TROTS!”

Deze coachingsreis is voor mij een onvergetelijke avontuur geweest. Voordat de reis begon had ik al een bepaalde verwachting van wat ik uit deze reis zou kunnen halen, en welke doelen ik wilde bereiken. Als ik terug kijk heeft deze reis me zoveel meer gegeven dan dat ik in eerste instantie gedacht had. Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet, een connectie en verbinding met hen… Verder lezen ““IK VOEL ME TROTS!””

Lisa
Coachingsreis

“HET WAS EEN ONVERGETELIJKE REIS”

Het was een onvergetelijke reis, mooie omgeving en mooie accomodatie. De begeleiding van Mathijs en Pieter was super. De activiteiten waren uitdagend en leerzaam.

Patrick
Coachingsreis

“PIETER GEEFT JE HET GEVOEL DAT ALLES GEZEGD MAG WORDEN EN NIKS TE GEK IS”

Op coachingsreis geweest met Pieter (en Matthijs). Absolute aanrader! Pieter geeft je het gevoel dat alles gezegd mag worden en niks te gek is. Daarnaast helpt hij je op een professionele manier om te werken aan je coachingsvragen. Ik hou absoluut niet van het zweverige gedoe en dat was bij Pieter ook zeker niet het geval. Al met al een topgozer met een bak levenservaring… Verder lezen ““PIETER GEEFT JE HET GEVOEL DAT ALLES GEZEGD MAG WORDEN EN NIKS TE GEK IS””

Daphne
Coachingsreis

“FANTASTISCHE REIS”

Fantastische reis, waarbij je je grenzen opzoekt en af en toe overschrijdt. Mooie natuur en na gedane inspanning is het goed vertoeven in een luxe villa met heerlijk eten! Aanrader!

Klaas
Coachingsreis

“DEZE TRIP GEEFT MIJ EEN FLINKE CONFIDENCE BOOST”

De coachingreis in Italië was voor mij een waardevol avontuur. Prachtige omgeving, uitdagende activiteiten en een hele leuke groep mensen inclusief Pieter en Mathijs. Deze trip geeft mij een flinke confidence boost en nieuwe inzichten en die neem ik mee naar huis.

Mark
Coachingsreis

“MIJN ZELFVERTROUWEN HEEFT EEN BOOST GEKREGEN”

Beste Pieter en Matthijs, Bedankt voor deze fantastische ervaring. Mede door de uitdagende activiteiten en door jullie coaching gesprekken. Heb ik in een korte tijd zoveel inzichten gekregen. Ik heb gelachen en gehuild. Genoten en gereflecteerd. Mijn grenzen opgezocht, verlegd en bewaakt. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik kan nu beginnen aan het beklimmen van mij eigen berg. Dit komt ook mede doordat alles… Verder lezen ““MIJN ZELFVERTROUWEN HEEFT EEN BOOST GEKREGEN””

Patricia
Coachingsreis

“DANKJEWEL PIETER! JE BENT EEN TOPPER ALS COACH EN ALS MENS”

Wat een geweldige coachreis heb ik met Pieter mogen ervaren. Met 6 reisgenoten, een canyoning gids en Pieter als coach heb ik de reis van mijn leven mogen maken. Pieter bruist van de energie en heeft dit fantastisch over weten te brengen op mij en de groep. Altijd positief en natuurlijk mocht de humor ook niet ontbreken. Door zijn manier van handelen en communiceren heb… Verder lezen ““DANKJEWEL PIETER! JE BENT EEN TOPPER ALS COACH EN ALS MENS””

Erik Jan
Coachingsreis

“DEZE REIS WAS EEN REIS DIE IK NIET EERDER HEB MEEGEMAAKT”

Deze reis was een reis die ik niet eerder heb meegemaakt. Ik dacht het voor deze reis wel allemaal op een ”rijtje” te hebben, echter kwam ik er mede door de gesprekken met Pieter, Matthijs en de ontzettende liefdevolle groepsgenoten erachter dat ik liever voor mezelf mocht zijn en die hoge eis mocht laten varen. De activiteiten waren fantastisch, onvergetelijk en uitdagend. De canyontocht heeft… Verder lezen ““DEZE REIS WAS EEN REIS DIE IK NIET EERDER HEB MEEGEMAAKT””

Imke
Coachingsreis

“NA VIJF DAGEN VOEL IK ME EEN ANDER MENS”

Wauw! Wat een reis! Na vijf dagen voel ik me een ander mens. Waar ik al jaren bezig ben mijn eigen (denk)patronen te doorbreken, te leren accepteren wie ik zelf ben en te leren leven vanuit mijn gevoel, gebeurt dat in Italië gewoon binnen een paar dagen. Het leren en ontdekken ging met vallen en opstaan en was confronterend en soms pijnlijk, maar o zo… Verder lezen ““NA VIJF DAGEN VOEL IK ME EEN ANDER MENS””

Jenny
Coachingsreis

“AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN”

Ik ben het intakegesprek met Pieter ingegaan met het idee dat ik alles voor elkaar had en graag tools van hem wilde krijgen om dat vast te houden. Al tijdens dat eerste gesprek prikte hij door de schijn heen en bleek dat ik verschillende zaken had om aan te werken. Tijdens verdere coaching sessies heb ik een stevige indruk gekregen van mijn gewoontes en patronen.… Verder lezen ““AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN””

Marco
Coachingsreis, Coachingstraject

Jouw sprong in het diepe…

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière, of in je privéleven. Iedere keer als je op het punt staat jezelf af te zetten, lijkt het alsof je door een rubberband wordt teruggetrokken. Herkenbaar voor je? Wij zien dit (bijna dagelijks) tijdens ons werk in Nederland. We zien het ook letterlijk, tijdens onze canyoningtochten in de bergen. Stel je voor: Je staat bovenaan een waterval (7 meter hoog). Je weet dat het water diep genoeg is om in te landen. Je weet dat de rots in combinatie met de speciale canyoningschoenen voldoende grip biedt om goed op af te kunnen zetten. Je weet zelfs dat je alle technieken beheerst om de sprong te kunnen maken. Maar toch twijfel je …

Wat maakt nu dat je toch twijfelt? Wat bepaalt op dat moment jouw onzichtbare rubberband?

Wij bieden jou uitdagende situaties en individuele coachingsgesprekken om inzicht te krijgen waar deze onzichtbare rubberband vandaan komt. Met dit inzicht ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw persoonlijke gedragspatroon en dus op jouw onzichtbare rubberband. Tijdens rustige momenten kun je je ervaringen delen met je reisgenoten, om zo ook van elkaar te kunnen leren.

We doen dit in de inspirerende omgeving van de Italiaanse Alpen. We gaan samen aan de slag met jouw veerkracht en je zelfvertrouwen. Jouw persoonlijke vraag staat centraal tijdens deze coachingsreis.

Herken jij je in één van de onderstaande voorbeelden?
…dan heeft deze coachingsreis je zeker wat te bieden!

 • Je bent een manager met ambitieuze ideeën voor jouw afdeling, maar je twijfelt of je ze moet uitvoeren;
 • Je overweegt zelfstandig ondernemer te worden of je twijfelt juist of je moet ingaan op een mooi aanbod voor loondienst;
 • Je voelt je bekwaam in en comfortabel met het werk wat je doet, maar het voelt ook een beetje saai;
 • Er spookt al heel lang een wild idee door je hoofd, waar je tot op heden geen gevolg aan hebt gegeven;
 • Je vindt het moeilijk om voor grote groepen te spreken of te presenteren;
 • Op je werk gaat het niet lekker, maar je vindt het lastig om de problemen te bespreken met je manager;
 • Bij het maken van keuzes, houd je zoveel rekening met het belang van anderen, dat het ten koste gaat van jezelf;
 • Je hebt moeite met het stellen of aangeven van je grenzen;
 • Je hebt moeite met het verleggen van jouw grenzen;
 • Je zoekt een vakantie met een combinatie tussen actie en reflectie op je eigen functioneren in een prachtige omgeving.

Kortom, deze reis gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. In de fantastische omgeving van het Italiaanse merengebied maken we uitdagende canyoningtochten en een mooie bergtocht met klettersteig. Je komt op plekken waar je zonder gids en speciale uitrusting nooit zou komen. Je geniet van mentale en fysieke uitdagingen op jouw niveau.

Je gaat canyonnen, hiken, klettersteigen en genieten van heerlijk Italiaans eten. Daarbij ervaar je aan den lijve hoe je vooruitgang boekt met jouw coachsvraag. Het belooft een inspirerende reis te worden. Een reis voor jou om nooit te vergeten.

Specificaties

Beschikbare datums:

 • 29 juni t/m 3 juli 2023
 • 7 september t/m 11 september 2023

Prijs:
€2495,-

Inclusief:

 • Reis (vlucht en transfer);
 • Vijf dagen waarvan vier dagen activiteiten;
 • Drie canyoningtochten, inclusief coachingsmomenten;
 • Bergtocht met klettersteig;
 • Verblijf in luxe villa;
 • Halfpension op basis van een eigen kamer;
 • Individuele coachingsgesprekken;
 • Persoonlijk intakegesprek;
 • Opvolgingsgesprek na de reis;
 • Specialistisch canyoningmateriaal;
 • Begeleiding door professionele coach en gids.

Exclusief:

 • Reisverzekering (met bergsportdekking);
 • Gepaste kleding (wandelschoenen, regenjas etc).

Extra opties:

 • Verlengd individueel coachingstraject, naar aanleiding van deze coachingsreis.

Groepsgrootte:

 • Maximaal 6 coachees met 2 coaches.
CONTACTBOEK MIJN REIS

NOTE: Het boeken van de reis vindt plaats op de website van Matthijs (Outdoor Experience).

MEER INFORMATIE

Begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Matthijs Al en Pieter Blonk. Pieter is mental coach bij XPACT training & coaching. Hij is een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Met zijn intuïtie weet hij veelal de juiste snaar te raken en je daarmee een spiegel voor te houden. Hij is recht door zee en vertelt je wat hij hoort en ziet. Dit kan confronterend zijn, maar helpt jou juist om jouw patroon te doorbreken en vooruit te kijken. Lees hier meer over Pieter.

Matthijs Al is een professionele en ervaren canyongids en outdoor coach. Voor zijn werk voor Outdoor Experience is hij een groot deel van het jaar in de Italiaanse Alpen te vinden. Daarnaast werkt hij als gezinstherapeut in Nederland. Matthijs is een enthousiaste en vastberaden gids. In de tijd buiten de canyon zet hij zijn andere pet op. Dan vind je in hem een geduldige en aandachtige gesprekspartner.

Reisoverzicht (de werkelijkheid van het programma kan in details afwijken, i.v.m. onvoorziene omstandigheden)
Na inschrijving: We plannen een intakegesprek om je coachvraag te bespreken.

Dag 1: Je vliegt op vanuit Amsterdam naar Milaan, waar je wordt opgehaald met een minibus. Na een korte inleiding maken we een eerste canyoningtocht. Na deze tocht en kennismaking met canyoning, genieten we van een diner in een berghut. Aansluitend rijden we naar onze prachtig gelegen villa.

Dag 2: We starten met een lekker ontbijt en een goede cappuccino. In de ochtend heb je een individueel coachingsgesprek met jouw persoonlijke coach. Na de lunch is het tijd voor een spectaculaire canyoningtocht.

Dag 3: Vandaag maken we een bergtocht via een ‘via ferrata’. Dit is een klimroute waarbij jij jezelf beveiligt aan staalkabels. De middag biedt tijd voor reflectie en een moment voor jezelf.

Dag 4: Vandaag gaan de canyoningpakken weer aan en maken we een uitdagende tocht met mogelijkheden om je grenzen behoorlijk te verleggen. In de avond vindt er een bijzonder groepsmoment plaats.

Dag 5: Na een vroeg ontbijt neem je afscheid van de prachtige omgeving van het Comomeer. Wij verzorgen je vervoer naar de luchthaven van Milaan, vanwaar je vlucht naar Nederland vertrekt.

Na terugkomst: In een online coachingsgesprek bespreken we de implementatie van de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan.

Locatie en verblijf
Deze reis gaat naar Val Chiavenna, het Italiaanse dal dat zich uitstrekt van het Comomeer tot aan de grens van Zwitserland met zijn hoge bergen. Hier verblijven we in een prachtige villa met zwembad. Vanuit de villa heb je uitzicht op het meer van Mezzola, een rustig natuurgebied net ten noorden van het meer van Como. Het charmante stadje Chiavenna ligt op ongeveer vijftien minuten autorijden. De canyons liggen op een steenworp afstand.

Betaling
Na inschrijving doe je een aanbetaling van 50% van de reissom. Hiermee reserveer je jouw plek definitief. Twee maanden voor de reisdatum betaal je de tweede 50%. De betaling verloopt via een derdengeldrekening, waarmee wij jou reisgarantie geven.

Wat je zelf nog moet regelen
We hebben een programma waarbij we bijna alles al voor je geregeld hebben. Op die manier kan jij zo veel mogelijk uit je tijd in de Italiaanse Alpen halen. De reis is op basis van halfpension. Vaak kunnen we eten vanuit ons verblijf meenemen voor de lunch. Maar soms zullen we hiervoor een restaurantje opzoeken. Dat zal voor je eigen rekening zijn. Dit geldt ook voor andere consumpties of aankopen.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je een goede reisverzekering hebt, die canyoning, klimmen en klettersteigen dekt. Controleer dit goed. We adviseren je ook een annuleringsverzekering af te sluiten.