INTRODUCTIEVIDEO

De ervaringen van jouw voorgangers:

"IK HEB MOOIE STAPPEN KUNNEN MAKEN IN MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING"

Deze reis was alles wat ik er van had verwacht en meer! Dankzij de open sfeer onder de deelnemers en de passievolle en deskundige begeleiding van zowel coach als gids heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling! Voeg daarbij de absoluut indrukwekkende omgeving, het aangename verblijf in een prachtige villa en als bonus het voortreffelijke authentieke Italiaanse eten en je hebt het inderdaad over een unieke ervaring! En oh ja, de canyoningtochten zijn ook gewoon heel gaaf en uitdagend. Kortom: een echte aanrader!

WouterCoachingsreis 2021

"DANKJEWEL PIETER! JE BENT EEN TOPPER ALS COACH EN ALS MENS"

Wat een geweldige coachreis heb ik met Pieter mogen ervaren. Met 6 reisgenoten, een canyoning gids en Pieter als coach heb ik de reis van mijn leven mogen maken. Pieter bruist van de energie en heeft dit fantastisch over weten te brengen op mij en de groep. Altijd positief en natuurlijk mocht de humor ook niet ontbreken. Door zijn manier van handelen en communiceren heb ik mij volledig vrij en geaccepteerd gevoeld, waardoor ik in slechts een paar dagen al mooie stappen heb kunnen maken in mijn eigen persoonlijke proces. Dankjewel Pieter! Je bent een topper als coach en als mens. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en ga vooral zo door!!!!

Erik JanCoachingsreis 2021

"DEZE KEER MOET IK ZEGGEN, BIJ TWIJFEL JUIST DOEN!!!"

Ik hoefde niet na te denken of ik een aanbeveling wilde schrijven. Ik heb echt een onvergetelijk mooie, bijzondere reis gehad. Onvergetelijk en mooi vanwege de activiteiten, de omgeving en de gezelligheid met mijn mede reisgenoten. Bijzonder omdat ik zoveel nieuwe inzichten hebt gekregen. Zo'n andere kijk op het leven. Maar belangrijker ik ben bevrijd van iets waar ik geen grip op had maar wat mij wel een ongelukkig gevoel gaf. Dag 1 gebeurde er iets bijzonders tijdens de 1e canyoningtocht en dat heeft mijn ogen geopend. Ik voelde me van een op ander moment echt gelukkig en heb de rest van de week ook met een big smile rondgelopen. Mede door combi van Matthijs en Pieter en hun deskundigheid, mensenkennis en betrokkenheid heb ik dit goede gevoel ook na thuiskomst weten vast te houden. Ik kan ook met volle 100% deze mooie bijzondere reis aanbevelen. Normaal zeg ik bij twijfel niet doen. Deze keer moet ik zeggen, bij twijfel juist doen!!!

WendyCoachingsreis 2021

Jouw sprong in het diepe…

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière, of in je privéleven. Iedere keer als je op het punt staat jezelf af te zetten, lijkt het alsof je door een rubberband wordt teruggetrokken. Herkenbaar voor je? Wij zien dit (bijna dagelijks) tijdens ons werk in Nederland. We zien het ook letterlijk, tijdens onze canyoningtochten in de bergen. Stel je voor: Je staat bovenaan een waterval (7 meter hoog). Je weet dat het water diep genoeg is om in te landen. Je weet dat de rots in combinatie met de speciale canyoningschoenen voldoende grip biedt om goed op af te kunnen zetten. Je weet zelfs dat je alle technieken beheerst om de sprong te kunnen maken. Maar toch twijfel je …

Wat maakt nu dat je toch twijfelt? Wat bepaalt op dat moment jouw onzichtbare rubberband?

Wij bieden jou uitdagende situaties en individuele coachingsgesprekken om inzicht te krijgen waar deze onzichtbare rubberband vandaan komt. Met dit inzicht ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw persoonlijke gedragspatroon en dus op jouw onzichtbare rubberband. Tijdens rustige momenten kun je je ervaringen delen met je reisgenoten, om zo ook van elkaar te kunnen leren.

We doen dit in de inspirerende omgeving van de Italiaanse Alpen. We gaan samen aan de slag met jouw veerkracht en je zelfvertrouwen. Jouw persoonlijke vraag staat centraal tijdens deze coachingsreis.

Herken jij je in één van de onderstaande voorbeelden?
…dan heeft deze coachingsreis je zeker wat te bieden!

 • Je bent een manager met ambitieuze ideeën voor jouw afdeling, maar je twijfelt of je ze moet uitvoeren;
 • Je overweegt zelfstandig ondernemer te worden of je twijfelt juist of je moet ingaan op een mooi aanbod voor loondienst;
 • Je voelt je bekwaam in en comfortabel met het werk wat je doet, maar het voelt ook een beetje saai;
 • Er spookt al heel lang een wild idee door je hoofd, waar je tot op heden geen gevolg aan hebt gegeven;
 • Je vindt het moeilijk om voor grote groepen te spreken of te presenteren;
 • Op je werk gaat het niet lekker, maar je vindt het lastig om de problemen te bespreken met je manager;
 • Bij het maken van keuzes, houd je zoveel rekening met het belang van anderen, dat het ten koste gaat van jezelf;
 • Je hebt moeite met het stellen of aangeven van je grenzen;
 • Je hebt moeite met het verleggen van jouw grenzen;
 • Je zoekt een vakantie met een combinatie tussen actie en reflectie op je eigen functioneren in een prachtige omgeving.

Kortom, deze reis gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. In de fantastische omgeving van het Italiaanse merengebied maken we uitdagende canyoningtochten en een mooie bergtocht met klettersteig. Je komt op plekken waar je zonder gids en speciale uitrusting nooit zou komen. Je geniet van mentale en fysieke uitdagingen op jouw niveau.

Je gaat canyonnen, hiken, klettersteigen en genieten van heerlijk Italiaans eten. Daarbij ervaar je aan den lijve hoe je vooruitgang boekt met jouw coachsvraag. Het belooft een inspirerende reis te worden. Een reis voor jou om nooit te vergeten.

Specificaties

Beschikbare datums:

 • Zaterdag 18 juni 2022 t/m woensdag 22 juni 2022
 • Zaterdag 17 september 2022 t/m woensdag 21 september 2022

Prijs:
€1899,-

Inclusief:

 • Reis (vlucht en transfer);
 • Vijf dagen waarvan vier dagen activiteiten;
 • Drie canyoningtochten, inclusief coachingsmomenten;
 • Bergtocht met klettersteig;
 • Verblijf in luxe villa;
 • Halfpension op basis van twee-persoonskamer;
 • Individuele coachingsgesprekken;
 • Persoonlijk intakegesprek;
 • Opvolgingsgesprek na de reis;
 • Specialistisch canyoningmateriaal;
 • Begeleiding door professionele coach en gids.

Exclusief:

 • Reisverzekering (met bergsportdekking);
 • Gepaste kleding (wandelschoenen, regenjas etc).

Extra opties:

 • Verlengd individueel coachingstraject, naar aanleiding van deze coachingsreis.

Groepsgrootte:

 • Maximaal 6 coachees met 2 coaches.
CONTACTBOEK MIJN REIS

NOTE: Het boeken van de reis vindt plaats op de website van Matthijs (Outdoor Experience).

MEER INFORMATIE

Begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Matthijs Al en Pieter Blonk. Pieter is mental coach bij XPACT training & coaching. Hij is een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Met zijn intuïtie weet hij veelal de juiste snaar te raken en je daarmee een spiegel voor te houden. Hij is recht door zee en vertelt je wat hij hoort en ziet. Dit kan confronterend zijn, maar helpt jou juist om jouw patroon te doorbreken en vooruit te kijken. Lees hier meer over Pieter.

Matthijs Al is een professionele en ervaren canyongids en outdoor coach. Voor zijn werk voor Outdoor Experience is hij een groot deel van het jaar in de Italiaanse Alpen te vinden. Daarnaast werkt hij als gezinstherapeut in Nederland. Matthijs is een enthousiaste en vastberaden gids. In de tijd buiten de canyon zet hij zijn andere pet op. Dan vind je in hem een geduldige en aandachtige gesprekspartner.

Reisoverzicht (de werkelijkheid van het programma kan in details afwijken, i.v.m. onvoorziene omstandigheden)
Na inschrijving: We plannen een intakegesprek om je coachvraag te bespreken.

Dag 1: Je vliegt op vanuit Amsterdam naar Milaan, waar je wordt opgehaald met een minibus. Na een korte inleiding maken we een eerste canyoningtocht. Na deze tocht en kennismaking met canyoning, genieten we van een diner in een berghut. Aansluitend rijden we naar onze prachtig gelegen villa.

Dag 2: We starten met een lekker ontbijt en een goede cappuccino. In de ochtend heb je een individueel coachingsgesprek met jouw persoonlijke coach. Na de lunch is het tijd voor een spectaculaire canyoningtocht.

Dag 3: Vandaag maken we een bergtocht via een ‘via ferrata’. Dit is een klimroute waarbij jij jezelf beveiligt aan staalkabels. De middag biedt tijd voor reflectie en een moment voor jezelf.

Dag 4: Vandaag gaan de canyoningpakken weer aan en maken we een uitdagende tocht met mogelijkheden om je grenzen behoorlijk te verleggen. In de avond vindt er een bijzonder groepsmoment plaats.

Dag 5: Na een vroeg ontbijt neem je afscheid van de prachtige omgeving van het Comomeer. Wij verzorgen je vervoer naar de luchthaven van Milaan, vanwaar je vlucht naar Nederland vertrekt.

Na terugkomst: In een online coachingsgesprek bespreken we de implementatie van de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan.

Locatie en verblijf
Deze reis gaat naar Val Chiavenna, het Italiaanse dal dat zich uitstrekt van het Comomeer tot aan de grens van Zwitserland met zijn hoge bergen. Hier verblijven we in een prachtige villa met zwembad. Vanuit de villa heb je uitzicht op het meer van Mezzola, een rustig natuurgebied net ten noorden van het meer van Como. Het charmante stadje Chiavenna ligt op ongeveer vijftien minuten autorijden. De canyons liggen op een steenworp afstand.

Betaling
Na inschrijving doe je een aanbetaling van 50% van de reissom. Hiermee reserveer je jouw plek definitief. Twee maanden voor de reisdatum betaal je de tweede 50%. De betaling verloopt via een derdengeldrekening, waarmee wij jou reisgarantie geven.

Wat je zelf nog moet regelen
We hebben een programma waarbij we bijna alles al voor je geregeld hebben. Op die manier kan jij zo veel mogelijk uit je tijd in de Italiaanse Alpen halen. De reis is op basis van halfpension. Vaak kunnen we eten vanuit ons verblijf meenemen voor de lunch. Maar soms zullen we hiervoor een restaurantje opzoeken. Dat zal voor je eigen rekening zijn. Dit geldt ook voor andere consumpties of aankopen.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je een goede reisverzekering hebt, die canyoning, klimmen en klettersteigen dekt. Controleer dit goed. We adviseren je ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Corona-maatregelen
Mogelijk zullen we ten tijde van deze reis nog te maken hebben met corona gerelateerde maatregelen. We houden je op de hoogte als er belangrijke wijzigingen zijn in de omstandigheden die invloed hebben op jouw reis.